Over Renée

Muziek en zang

Renée haar grootste passie is altijd muziek en zingen geweest. Ze begon haar carrière dan ook als zangeres bij de Hoofdstadoperette, heeft in vele musicals gespeeld en maakte jarenlang deel uit van het ensemble Poldervokaal, onder leiding van Maria Rondèl.

 

Heling

De tweede lijn in haar leven is die van heling: ze is therapeute op het gebied van stemheling, vortexhealing, aurareading en healing, the journey, the work, massage en voetreflexologie .  

De Helende Stem

Beide lijnen komen samen in haar specialiteit helen met stem. Renée combineert dit met andere methodes, zoals reading, energiewerk en massage. Ze heeft op dat gebied haar eigen workshops, cursussen en behandelmethode ontwikkeld.

Haar motto is elk vogeltje zingt zoals het gebekt is ; de leidraad voor zowel haar groepswerk als individuele sessies. Elk mens is uniek en wordt uitgedaagd haar eigen kwaliteiten te ontwikkelen; zowel die welke aan de oppervlakte liggen als de meer verborgene. Dat gaat gepaard met vreugde en verdriet, zonder oordeel over de uitkomst.
Renée heeft vele opleidingen gevolgd op het gebied van muziek en zang en heling. Voor meer informatie klikt u hier.

In maart 2005 is de CD Herinneringen opgenomen ter gelegenheid van Renée haar 60e verjaardag; samen met en voor vrienden.

Ook zong ze mee op de mantra-CD's II en III van Henry Marshall and the Playshop Family

lees verder en luister