klankbeeld

The Journey ®, de Helende Reis

We dragen allemaal bewust en onbewust emotionele ballast met ons mee. De helende reis is een liefdevol proces om jezelf hiervan te bevrijden, zowel emotioneel als fysiek. Het brengt je in contact met je bron en je vergeeft op hartsniveau de betrokkenen, die te maken hebben met de opgeslagen pijnlijke herinneringen.
Je kunt zo los komen, tot op celniveau, van datgene wat je blokkeert en je levensenergie gaat beter stromen.

Het zelfhelend vermogen wordt gestimuleerd en je wordt je meer bewust van je overtuigingen en oude programmeringen. De helende reis werkt dus ook op mentaal niveau, waardoor je zachter in je oordeel wordt naar zowel jezelf als naar anderen.

Je kunt de Helende Reis doen op alle thema’s die spelen in je leven, zowel op emotioneel als fysiek niveau. De therapeut begeleidt je als 'reisleidster' in dit proces op liefdevolle wijze en op een veilige manier.  Je zult na afloop ervaren dat je meer in je eigen kracht staat en meer leeft van uit wie jij werkelijk bent.

Er zijn ook reizen voor kinderen vanaf 6 à 7 jaar.

Brandon Bays

Brandon Bays ontwikkelde dit prachtige proces en beschrijft in haar boek 'De Helende Reis'  haar eigen zoektocht naar genezing en heelheid.

Brandon Bays schreef de boeken:

Opleiding

Renée Begeer volgde de opleiding in Londen en is geaccrediteerd Journey Therapeut.

Voor meer informatie

www.thejourney.com